Menu

Programare c++

 

PROGRAMARE C++

Se adreseaza copiilor din clasele V-VIII si IX-XII si vizeaza 5 nivele:

– nivel INCEPATORI – introducere in Programare C++ 

– nivel pre – INTERMEDIAR

– nivel  INTERMEDIAR

– nivel INTERMEDIAR +

– nivel 1 PERFORMANȚĂ – pregatire pentru Olimpiada Naționala Informatică

– nivel 2 PERFORMANȚĂ – adresat copiilor a căror experiența de lucru și nivel de cunoștințe le permite pregătirea pentru ocuparea unui loc sau obținerea unei medalii la Olimpiada Națională de Informatică.Ocuparea unui loc in grupa dn ultima categorie presupune o  evaluare cu grad inalt de dificultate.

Pentru detalii suplimentare despre fiecare nivel in parte,clic AICI

 

Cursuri PREGATIRE BAC

In cadrul acestui curs se lucreaza exclusiv programa examenului de bacalaureat, tinandu-se cont de structura specifica a examenului.

 

Cursuri PSEUDOCODE

Limbajul de programare Pseudocode – util in mod deosebit copiilor care trec in clasa a IX-a in anul scolar 2020-2021, care in primul an de studiu la liceu vor parcurge materia de Pseudocode, urmand ca spre finalul anului scolar sa fie introdusi in Programare C++ (mai putin elevii CNITV care,la scoala,in clasa a IX-a, vor intra direct in programare C++ )

 

SCRATCH – Primii pasi in programare

Ce este Scratch? Este un limbaj de programare educational creat de catre un grup de cercetatori din cadrul Massachusetts Institute of Technology, cea mai importanta institutie de invatamant de profil din lume, fiind „o unealta” foarte utila in a intelege logica din spatele programelor informatice. .

Se adreseaza copiilor din clasele II-IV , fara niciun fel de cunostinte prealabile de programare.

Mai multe detalii AICI

 

Cursuri PROGRAMARE C si C++ pentru STUDENTI ce vizeaza pregatirea examenelor din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti etc

 

Cursuri ADMITERE FACULTATE (facultatile de profil – Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica etc)

JAVA este un limbaj de programare orientat-obiect, puternic tipizat, conceput  la începutul anilor ʼ90, fiind lansat în 1995. Acesta este utilizat în prezent cu succes și pentru programarea aplicațiilor destinate intranet-urilor.