Menu

Admiterea la Facultatea de Automatica si Calculatoare a avut loc,in anul scolar precedent, in doua etape: o admitere anticipata,pe 30 aprilie 2022, si sesiunea din iulie 2022.

Profesorii Z Builders care au pregatit copiii pentru examenul din 2022 sunt Doru Dumitrescu (el insusi cadru universitar si doctorand al Universitatii Politehnice Bucuresti) si Vlad Banu, la matematica.

 Ciprian Popa (programator si trainer) a sustinut cursurile de pregatire pentru admitere

Facultatea de Automatica si Calculatoare.

 

 

De ce ne-ati alege pe noi pentru pregatirea examenului de admitere

la Facultatea de Automatica si Calculatoare ?

 

Iata doar cateva motive:

  • Notelele la ambele discipline au fost uriase (ne putem lauda cu faptul ca  o grupa intreaga a luat 10 la examenul de bacalaureat,iar la informatica,cea mai mica nota a aceleieasi grupe,a fost 9,50-toate rezultatele fiind verificabile).
  • In anul scolar 2020-2021,primul admis pe lista la Facultatea de Automatica si Calculatoare Bucuresti,cu cea mai mare nota,a fost pregatit la matematica si informatica,inca din clasa a 10-a,de catre profesorii nostri.
  • De asemenea,toti cursantii pregatiti la centru au fost admisi la facultatile pentru care au optat:DELFT (Olanda),Facultatea deAutomatica si Calculatoare Bucuresti si Facultatea de Matematica si Informatica,Universitatea Bucuresti.

 

In anul scolar 2022-2023,reluam cursurile de pregatire la matematica si informatica pentru BAC si admitere facultati din tara si strainatate, cu aceiasi traineri,dar si cu alti profesori experimentati din echipa noastra.

Data de incepere curs matematica : 4 octombrie 2022

Data de incepere curs informatica : 11 septembrie 2022

 

Incadrarea in grupa este conditionata de o evaluare prealabila gratuita.

 

Pentru INSCRIERI,completeaza formularul de mai jos: