Termeni si Conditii de desfasurare a cursurilor

 

       Sedintele pierdute in cadrul cursului de grup, NU se recupereaza si banii aferenti acestor sedinte nu se returneaza.

  • Sedintele pierdute in cadrul cursurilor individuale cauzate de abandonul cursantului in timpul desfasurarii modulelor NU se recupereaza si banii aferenti acestor sedinte nu se returneaza.

  • Cursurile au loc online.

  •  Sedintele pierdute in cadrul unui curs individual NEintensiv (cu freventa de 1,2 sau 3 sedinte/saptamana), se pot reprograma in limita a 1 sedinta/modul, si numai in situatia in care absenta este anuntata cu minim 24 ore inainte de catre parinte/tutore.

  • Absentele in cazul cursului individual vor fi recuperate (1 absenta/modul) numai in situatia in care se datoreaza unei probleme de sanatate sau examenelor/olimpiadelor scolare.In afara acestor motive,sedintele nu se recupereaza si banii nu sunt returnati.
  • Incadrarea in grupa are loc pe tot parcursul anului scolar pana la atingerea numarului maxim acceptat de cursanti in grupe (MATEMATICA-intre 4 si 6 copii si INFORMATICA-intre 8 si 10 copii,in functie de obiectivul si nivelul grupelor)
  • Sedintele de curs pierdute in cadrul modulelor  intensive care se desfasoara in vacante nu se recupereaza iar avansul achitat pentru rezervarea locului nu se returneaza.Fac exceptie situatiile in care participarea la curs nu este posibila datorita cazurilor medicale certificate, care necesita internare.

  • In vederea incadrarii intr-una din grupele deja formate, poate fi necesara o testare  sau o prima participare la o sedinta de curs. Odata ce ne-am clarificat asupra nivelului, modulul cursului pentru care v-ati decis se achita in avans, in termen de 24h.

  • Profesorii/trainerii Centrului nu pot fi contactati in privat pe telefonul sau emailul personal. 

  • Feedback –ul in cadrul cursului online are loc pe mail sau skype.

Vedeti mai mult (detaliat):

Modalitatea de inscriere /detalii  plati

Primul pas este completarea formularului on line  INSCRIE-TE.

Ca urmare a primirii cererii dvs de inscriere la unul dintre cursurile noastre, va vom contacta pentru a va furniza toate detaliile legate de cererea dvs. (modul de desfasurare al cursului/in locatiile Centrului/online,   disponibilitate locuri, variante orar, profesorul/trainerul cursului ales etc.)

In vederea incadrarii intr-una din grupele deja formate, poate fi necesara o testare  sau o prima participare la o sedinta de curs .

Odata ce ne-am clarificat asupra nivelului, modulul cursului pentru care v-ati decis se achita in avans, in termen de 24h.

Daca grupa in care copilul dvs va fi integrat si-a inceput activitatea inainte de solicitarea dvs, veti achita costul cursului luand in considerare ca zi de incepere a modulului prima zi in care copilul dvs urmeaza sa fie prezent la curs. Cursurile individuale se pot transforma in cursuri de grup oricand pe parcursul desfasurarii modulelor daca in urma evaluarii nivelul de cunostinte al noilor veniti este compatibil cu a celui care a inceput cursul individual. Diferentele de pret rezultate in urma modificarii cursului din individual in grupa se calculeaza la sfarsitul modului si se returneaza sau se distribuie pentru urmatorul modul.

NU se achita sedintele care au avut loc inainte de inscrierea dvs si la care cursantul nu a fost prezent.

Sedintele de curs la care se absenteaza nu pot fi recuperate, cu exceptia situatiilor  prevazute mai jos, la sectiunea Absente .

Ocuparea locului la oricare dintre cursurile noastre (in grupa sau individual) este garantata doar prin plata modulului in avans. Pentru modulul 2 si 3 plata se efectueaza cu 15 zile inainte de finalizarea modulului precedent.
In cazul in care plata nu a fost efectuata in termen de 24h si locul a fost rezervat, in urma inscrierii dvs. sau participarii la un modul precedent, rezervarea este anulata si locul devine vacant.

  In cazul in care se doreste participarea la cursuri punctual (la un numar de sedinte mai mic decat numarul de sedinte al modulului) pretul sedintei se majoreaza cu 50% fata de pretul sedintei in cazul achitarii modulului intreg.

  In cazul in care se doreste participarea la o prima sedinta de cunoastere/acomodare cu profesorul/trainerul costul acesteia este cu 50% mai mare fata de pretul sedintei in cazul achitarii modulului intreg. Diferenta se scade din plata ulterioara a modulului, in cazul continuarii cursului.

   In cazul cursurilor individuale participarea la o prima sedinta de cunoastere/acomodare  este posibila doar la anumiti profesori/traineri. Cursurile individuale sunt sustinute doar de anumiti profesori/traineri.

Inscrierea, participarea si plata la cursurile organizate in vacante se supun acelorasi reguli ca in cazul cursurilor regulate care se desfasoara in cadrul modulelor din timpul anului scolar.

Dupa inscrierea la cursurile organizate in vacante, Centrul poate solicita plata unui avans pentru rezervarea locului. In cazul in care reprezentantul cursantului/cursantul nu mai doreste sa participe la curs avansul platit nu se returneaza.

Fac exceptie situatiile in care participarea la curs nu este posibila datorita cazurilor medicale certificate, care necesita internare. In acest caz avansul se returneaza.

    Cursurile pot fi anulate sau suspendate temporar de Centru in cazul in care acesta este pus in imposibilitatea desfasurarii acestora sau se pot desfasura live, online respectandu-se acelasi program. Daca aceasta situatie se prelungeste mai mult de trei luni orice plati facute in avans pentru cursurile anulate/suspendate si neefectuate la sediu sau online se returneaza.

    Cursurile individuale se pot transforma in cursuri de grup oricand in timpul modulelor in cazul in care noii cursanti sunt la acelasi nivel de cunostinte cu cel/cei care au accesat initial cursul. Pretul cursurilor se ajusteaza conform ofertelor. 

Absente

                               Sedintele pierdute in cadrul unui curs de grup, NU se recupereaza iar banii platiti pentru aceste sedinte nu se returneaza.

Sedintele pierdute in cadrul cursurilor individuale cauzate de abandonul cursantului in timpul desfasurarii modulelor NU se recupereaza iar banii platiti pentru aceste sedinte nu se returneaza.

Absentele in cazul cursului individual vor fi recuperate (1 absenta/modul) numai in situatia in care se datoreaza unei probleme de sanatate sau examenelor/olimpiadelor scolare.In afara acestor motive,sedintele nu se recupereaza si banii nu sunt returnati.

             Sedintele la care cursantul nu poate participa se anunta in scris (email, sms).   

Nu sunt luate in considerare anunturile verbale ale cursantilor minori privind prezenta sau absenta la/de la sedintele cursurilor viitoare. Reprogramarea sedintelor se solicita doar de catre parintii cursantului iar acestea se vor stabili luand in considerare disponibilitatea Centrului si a profesorilor/trainerilor.

In cazul cursurilor individuale recuperarile se efectueaza in decursul modulului sau in vacanta imediat urmatoare (in cazul vacantei de vara in prima saptamana din aceasta).

Recuperarile se pot face de catre profesorul/trainerul titular al cursului sau de alt profesor/trainer desemnat de Centru. In cazul in care este propusa de catre Centru o varianta de recuperare (zi si ora) care este acceptata de cursant/parinte/tutore, apoi cursantul absenteaza din nou sau refuza prezenta de la aceasta (fac exceptie cazurile medicale certificate) sedintele pierdute nu se mai pot recupera iar contravaloarea lor nu se returneaza.

Sedintele care pot fi recuperate conform regulior de mai sus NU se pot transfera de la un modul la altul sau de la un an scolar la altul. 

                  In cazul absentele repetate, al abandonului cursantilor, a lipsei de comunicare prelungita intre Centru si reprezentantii cursantilor, al agresivitatii de orice fel, al lipsei de respect, al limbajului injurios, xenofob sau rasist, din partea cursantilor sau a reprezentantilor acestora in relatia cu ceilalti participanti la cursuri sau reprezentantii/profesorii/trainerii Centrului, cursurile se pot suspenda sau anula unilateral de catre Centru. 

   Legatura cu profesorii/trainerii

    Centrul nostru sustine si incurajeaza legatura  profesor – parinte.

Suntem de parere ca parintii trebuie sa fie la curent, atat de des cat timpul le poate permite, cu activitatea si progresele copiilor la curs, dar aceste intalniri vor avea loc respectand regulile centrului.

Feedback-ul privind activitatea si evolutia cursanților are loc in cadrul unei discuții față in față la sediul centrului,la finalul programului profesorului titular al cursului. 

Feedback –ul in cadrul cursului online are loc pe mail sau skype.

Profesorii/trainerii Centrului nu pot fi contactati in privat pe telefonul sau emailul personal. 

 In situatia in care parintele/tutorele/reprezentantul/insotitorul cursantului contacteaza in mod direct profesorul/trainerul, Centrul isi rezerva dreptul de a  anula imediat  activitatile la care participa cursantul  precum si de a refuza orice alta inscriere viitoare.

 Aceleasi reguli se aplica si  situatiei in care parintele sau intermediari ai acestuia solicita, indiferent de modalitatea abordata, profesorului/trainerului sustinerea cursului in alta locatie.

Conduita in incinta sediului Z Builders

   In cadrul Centrului nu sunt admise obiecte personale sau substante interzise care pot pune in pericol siguranta celor aflati in incinta.

 Nu este acceptat(a) lipsa de respect, limbajul injurios, xenofob sau rasist,  agresivitatrea de orice fel, comportamentul inadecvat.

Pentru buna desfasurare a tuturor activitatilor centrului, acestea vor fi monitorizate video.

Accesul insotitorii cursantilor in salile de curs este permisa numai cu acordul si in prezenta reprezentantilor Centrului.

Participantii/cursantii/insotitorii acestora la activitati/cursuri pot asteapta inceperea acestora in sala de la parterul imobilului in care se desfasoara acestea. In cazul participantilor din ciclul primar acestia trebuie supravegheati in sala de asteptare de parinti/reprezentanti ai parintilor. Accesul in salile de curs se face in ordine fara a periclita siguranta personala si a celorlalti participanti prezenti, la invitatia profesorilor/trainerilor/reprezentantilor Centrului. Deasemenea iesirea din incinta la terminarea activitatilor/cursurilor se face in ordine fara a periclita siguranta personala si a celorlalti participanti prezenti. Este interzisa inregistrarea audio sau video a cursurilor, organizate de Centru in locatiile sale sau online, de catre participantii la acestea. Este interzisa de asemenea transmiterea si/sau difuzarea de sunet, imagini sau text care au ca sursa cursurile organizate de Centru. 

  Din respect pentru fiecare dintre clientii, cursantii, profesorii, trainerii nostri dar si fata de modul in care intelegem ca e corect sa ne desfasuram activitatea, in cazul in care regulile mai sus expuse nu sunt respectate de catre cursant/reprezentantul sau insotitorul cursantului, Centrul isi rezerva dreptul de a anula activitatile prezente si a refuza accesul la activitatile viitoare.

Centrul isi declina orice raspundere, de orice natura in cazul nerespectarii de catre cursanti/reprezentantii cursantilor/insotitori a regulilor mai sus mentionate.

Odata cu inscrierea la cursurile Centrului va dati acceptul pentru respectarea regulilor mai sus mentionate cat si a stocarii datelor din formularul de contact si inscriere, pentru comunicarile prin email intre dvs. in calitate de persoana fizica si Centru, privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date in conformitate cu Regulamentul 2016/679/UE (GDPR) si politica de confidentialitate a Centrului https://www.z-builders.ro/politica-de-confidentialitate/

Deasemenea odata cu plata partiala sau totala a sumelor transmise de Centru pentru cursul/cursurile solicitate de parintele/tutorele cursantului, acesta isi da consimtamantul expres pentru renuntarea la dreptul de retragere conform OUG nr 34 din 2014

Regulile de desfasurare  prezentate mai sus precum si plata pretului activitatilor desfasurate in locatiile Centrului sau online tin loc de contract intre parti, respectiv Centru si reprezentantii cursantuilor/participantilor la activitati.