Menu

MODALITATI DE PLATA

 

 

  Contravaloarea modulelor se achita astfel :

• in maxim 2 transe pentru cursurile in grupe care depasesc 1000 lei.
• intr-o singura transa pentru cursurile individuale

Modalitati de plata

1) prin cont bancar (vezi datele mai jos)

Ordinul de plata trebuie sa contina : cursul pe care il achitati, perioada de desfasurare a acestuia si numele cursantului pentru care se efectueaza plata

Dupa efectuarea platii va rugam sa trimiteti o copie a ordinului de plata la adresa de email cursuri@z-builders.ro sau pe WhatsApp la numarul de telefon 0731118833.

CONT BANCAR       

RO32INGB0000999906425518 – ING Bank

Harv and Hucle SRL

2) in numerar, la sediul Z Builders, numai ca urmare a  programarii unei intalniri la telefon 0734908888.

 

  • Prima transa, corespunzatoare cursului care depaseste 1000 lei, se achita cu minimum doua saptamani inainte de inceperea acestuia, restul de plata achitandu-se in  maxim 15 de zile de la inceputul acestuia. 

 

        Odata cu inscrierea la cursurile Centrului va dati acceptul pentru stocarea datelor din formularul de contact si inscriere, pentru comunicarile prin email intre dvs. in calitate de persoana fizica si Centru, in conformitate cu legislatia interna, in vigoare, pentru protejarea datelor personale si Regulamentul 2016/679/UE (GDPR) privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date in conformitate cu politica de confidentialitate a Centrului. 

Deasemenea odata cu plata partiala sau totala a sumelor transmise de Centru pentru cursul/cursurile solicitate de parintele/tutorele cursantului, acesta isi da consimtamantul expres pentru renuntarea la dreptul de retragere conform OUG nr 34 din 2014