Menu

INSCRIERI/REGULAMENT

 

CLICK AICI pentru INSCRIERI la cursuri.

 

Daca tot va aflati aici,consideram ca este mai mult decat util sa va puneti la curent regulile/regulamentul de desfasurare a cursurilor

Modalitatea de inscriere /detalii  plati  

Ca urmare a primirii cererii dvs de inscriere la unul dintre cursurile noastre, va vom contacta pentru a va furniza toate detaliile legate de cererea dvs. (disponibilitate locuri, variante orar, profesorul/trainerul cursului ales etc.)

In vederea incadrarii intr-una din grupele deja formate, poate fi necesara o testare  sau o prima participare la o sedinta de curs .

Odata ce ne-am clarificat asupra nivelului, modulul cursului pentru care v-ati decis se achita in avans, in termen de 24h.

Daca grupa in care copilul dvs va fi integrat si-a inceput activitatea inainte de solicitarea dvs, veti achita costul cursului luand in considerare ca zi de incepere a modulului prima zi in care copilul dvs urmeaza sa fie prezent la curs.

NU se achita sedintele care au avut loc inainte de inscrierea dvs si la care copilul dvs nu a fost prezent.

Sedintele de curs la care se va absenta nu pot fi recuperate, cu exceptia situatiilor  prevazute mai jos, la sectiunea Absente .

Ocuparea locului la oricare dintre cursurile noastre (in grupa sau individual) este garantata doar prin plata modulului in avans. Pentru modulul 2 si 3 plata se efectueaza cu 15 zile inainte de finalizarea modulului precedent.
In cazul in care plata nu a fost efectuata in termen de 24h locul rezervat, in urma inscrierii dvs. sau participarii la un modul precedent, devine vacant iar inscrierea este anulata.

In cazul in care se doreste participarea la cursuri punctual (la un numar de sedinte mai mic decat numarul de sedinte al modulului) pretul sedintei se majoreaza cu 50% fata de pretul sedintei in cazul achitarii modulului intreg.

  In cazul in care se doreste participarea la o prima sedinta de cunoastere/acomodare cu profesorul/trainerul costul acesteia este cu 50% mai mare fata de pretul sedintei in cazul achitarii modulului intreg. Diferenta se scade din plata ulterioara a modulului, in cazul continuarii cursului.

In cazul cursurilor individuale participarea la o prima sedinta de cunoastere/acomodare  este posibila doar la anumiti profesori/traineri. Cursurile individuale sunt sustinute doar de anumiti profesori/traineri.

Inscrierea, participarea si plata la cursurile organizate in vacante se supun acelorasi reguli ca in cazul cursurilor regulate care se desfasoara in cadrul modulelor din timpul anului scolar.

 

Reguli generale 

Absente

  • Sedintele pierdute in cadrul unui curs de grup, NU se recupereaza si banii aferenti acestei sedinte nu se returneaza.

  • Sedintele la care cursantul nu poate participa se anunta in scris (email, sms)                                                                                                                                               
  • Situatia in care cursantul lipseste minim 2 saptamani consecutive din motive medicale confirmate prin adeverinte medicale, contravaloarea sedintelor pierdute este scazuta din costul modulului urmator.

            Sedintele pierdute in cadrul unui curs individual se reprogrameaza in limita a 2 sedinte/modul si numai in situatia in care absenta este anuntata cu minim 24 ore inainte de catre parinte/tutore. Nu sunt luate in seama anunturile verbale ale cursantilor minori privind prezenta la cursurile viitoare. Reprogramarea se va stabili luand in considerare disponibilitatea de timp a profesorului. In cazul cursurilor individuale recuperarile se efectueaza in decursul modulului sau in vacanta imediat urmatoare(in cazul vacantei de vara in prima saptamana). In cazul in care sunt propuse doua variante de recuperare (zi si ora) , apoi se absenteaza din nou sau se refuza prezenta de la acestea (fac exceptie cazurile medicale certificate), sedintele pierdute nu se mai pot recupera iar contravaloarea lor nu se returneaza. Absentele repetate, lipsa de comunicare prelungita, duc la sistarea/anularea cursului si returnarea platilor facute in avans pentru sedintele neefectuate, mai putin sedintele la care profesorul a fost prezent si a fost platit de centru. 

   Legatura cu profesorii/trainerii

    Centrul nostru sustine si incurajeaza legatura  profesor – parinte.

Suntem de parere ca parintii trebuie sa fie la curent, atat de des cat timpul le poate permite, cu activitatea si progresele copiilor la curs, dar aceste intalniri vor avea loc respectand regulile centrului, cu acordul centrului, la data si ora stabilite de comun acord.

 Profesorii nostri nu vor fi contactati in privat pe telefonul sau emailul personal, ci doar in cadrul unor intalniri la sediul centrului, in urma unei programari prealabile sau pe emailul Centrului.

Consideram ca a gasi acel interval de timp in care sa puteti veni la sediul nostru pentru a discuta personal cu profesorul/trainerul copilului dvs poate fi dificil uneori, dar  acest lucru  nu ne obliga la incalcarea propriilor reguli.

De aceea,in situatia in care parintele contacteaza in mod direct profesorul/trainerul, in afara regulilor de care a luat la cunostinta  la inscriere si care sunt permanent expuse pe site-ul nostru, Z Builders isi rezerva dreptul de a sista imediat si fara drept de apel cursurile/trainingul aflate in desfasurare precum si de a refuza orice alta intentie de reinscriere la oricare dintre activitatile noastre viitoare.

 Aceleasi reguli se aplica si  situatiei in care parintele sau intermediari ai acestuia solicita, indiferent de modalitatea abordata, profesorul/trainerul pentru a sustine cursul in alta locatie.

   Conduita in incinta sediului Z Builders

   In cadrul centrului nu sunt admise obiecte personale sau substante interzise care pot pune in pericol siguranta celor aflati in incinta.

 Nu sunt acceptate lipsa de respect, limbajul nepotrivit, agresivitatrea de orice fel, comportamentele inadecvate.

Pentru buna desfasurare a tuturor activitatilor centrului, acestea vor fi monitorizate video.

  Din respect pentru fiecare dintre clientii, cursantii, profesorii, trainerii nostri dar si fata de modul in care intelegem ca e corect sa ne desfasuram activitatea, in cazul in care regulile mai sus expuse nu sunt respectate, centrul isi rezerva dreptul de a sista accesul  la activitatile prezente si viitoare.

Cursurile pot fi sistate sau anulate de Centru in cazul in care acesta este pus in imposibilitatea desfasurarii acestora sau in caz de forta majora. Orice plati facute in avans pentru sedintele neefectuate se returneaza. Cursurile individuale se pot transforma in cursuri de grup oricand in timpul modulelor in cazul in care noii cursanti sunt la acelasi nivel de cunostinte cu cel/cei care au accesat initial cursul. Pretul se ajusteaza conform ofertelor.

   Contravaloarea modulelor se achita astfel :

• in maxim 2 transe pentru cursurile in grupe care depasesc 1000 lei.
• intr-o singura transa pentru cursurile individuale

Modalitati de plata

 • prin cont bancar (vezi datele mai jos)

CONT BANCAR       

RO32INGB0000999906425518 – ING Bank

Harv and Hucle SRL

 • in numerar, la sediul Z Builders, numai ca urmare a  programarii unei intalniri

 

 • Prima transa,corespunzatoare cursului care depaseste 1000 lei, se achita cu minimum doua saptamani inainte de inceperea acestuia, restul de plata achitandu-se in  maxim 15 de zile de la inceputul acestuia. 

 • COSTURI

  Pentru costuri,click AICI

Regulile de desfasurare a activitatilor centrului prezentate mai sus precum si plata preturilor cursurilor afisate tin loc de contract intre parti, respectiv centru si reprezentantii/participantii la activitati.

Odata cu inscrierea la cursurile Centrului va dati acceptul pentru stocarea datelor din formularul de contact si inscriere, pentru comunicarile prin email intre dvs. in calitate de persoana fizica si Centru, in conformitate cu legislatia interna, in vigoare, pentru protejarea datelor personale si Regulamentul 2016/679/UE (GDPR) privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date in conformitate cu politica de confidentialitate a Centrului.