.

2021-2022

 

   Inaintea inceperii cursurilor de an școlar, ne aflam in perioada EVALUĂRILOR.

Pentru o evaluare gratuită,click AICI

 

Cursurile de MATEMATICA (prof. Vlad Banu) incep pe 4 octombrie.

Celelalte cursuri de MATEMATICA incep in intervalul 1-10 octombrie (vom reveni cu detalii concrete).

Cursurile de INFORMATICA incep la finalul perioadei de evaluări (20-25 septembrie). 

Deralii concrete despre fiecare curs in parte (data incepere modul/data final modul/frecvență/orar/profesor /numar total ore etc etc) vom anunța imediat ce orarul va fi stabilit  către intreaga noastră baze de date.Dacă doriți să vă ținem la curent,va rugăm sa vă inscrieți la

NEWSLETTER.

 

Detalii suplimentare despre EVALUĂRI

 

Nu uita sa precizezi in formularul de inscriere data și ora la care poți suține testul. Data și ora sunt la alegerea ta si pot fi alese oricand, inclusiv in weekend. Așteptăm de la tine nu perioade estimative, ci data și ora exacta.

La ora pe care ai stabilit-o(nu mai devreme), vei primi subiectele pe mail și, in prealabil, regulile carora se va supune evaluarea. In alegerea orei, trebuie sa ții cont ca rezolvarea testului trebuie trimisa in format pdf in maxim 3 ore și jumătate de la primirea acestuia.

Pentru PROGRAMARE C++, te rugăm sa consulți secțiunea Nivele de studiu (vezi in menu) și să ne comunici nivelul.

Atenție : evaluarea are ca obiectiv exclusiv incadrarea corectă in grupă, motiv pentru care ne-am rezervat dreptul de a comunica punctajul obținut numai la achitarea primei tranșe a modulului, o data cu ocuparea locului. In felul acesta consideram ca respectăm munca  și timpul celor implicați.

Evaluarea este gratuita(la inceputul anului scolar) si are loc online.

 


In cadrul anului școlar 2021-2022 veți putea accesa cursuri de

INFORMATICĂ și MATEMATICĂ

*In curand vom relua și cursurile de 

robotică

grafică digitală

 

INFORMATICĂ

Ce considerăm ca ne recomandă in pregatirea elevilor la informatică?

În anul școlar  2020-2021 : numarul considerabil de copii pregătitî la cursurile noastre calificați la faza nationala a Olimpiadei Naționale de Informatică , cele doua medalii de AUR , locul I, locul V precum si calificări in lotul national de informatică.

Cu toate acestea nu ne adresăm doar copiilor cu experiență in C++, ci și celor ce sunt entuziasmați sa facă primii pași in programare, incepănd cu cei mici, școlarii din clasele primare.

Cursuri Programare C++ – se adreseaza copiilor din clasele V-VIII si IX-XII , indiferent de nivel

Cursuri pregatire BAC

In cadrul acestui curs se lucreaza exclusiv programa examenului de bacalaureat, tinandu-se cont de structura specifica a examenului.

Cursuri PERFORMANȚĂ – se adreseaza copiilor calificați in anul școlar 2020-2021 la Olimpiada Naționala de Informatică ce iși doresc ca in anul școlar ce urmează sa-si mărească șansele pentru căștigarea unei medalii sau a unui loc pe podium.

Pseudocode

Cursuri Pseudocode – utile in mod deosebit copiilor care trec in clasa a IX-a in anul scolar 2021-2022, care in primul an de studiu la liceu vor parcurge materia de Pseudocode, urmand ca din al doilea semestru al anului scolar sa fie introdusi in Programare C++ (mai putin elevii CNITV care, la scoala, in clasa a IX-a, vor intra direct in programare C++ )

SCRATCH – Primii pasi in programare

Ce este Scratch?
Este un limbaj de programare educational creat de catre un grup de cercetatori din cadrul Massachusetts Institute of Technology, cea mai importanta institutie de invatamint de profil din lume, fiind „o unealta” foarte utila in a intelege logica din spatele programelor informatice..
Cursul se adreseaza copiilor din clasele II-IV, fara niciun fel de cunostinte prealabile de programare.

Cursuri programare C si C++ pentru studenti, ce vizeaza pregatirea examenelor din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti etc

Cursuri admitere facultate (facultatile de profil-Facultatea de Matematica si Informatica,Universitatea Bucuresti, Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica etc)

Pentru înscrieri, click AICI.

 

 

MATEMATICĂ

Ce cursuri puteți accesa?

  • Cursuri recapitulare / consolidare materia din anul scolar 2020-2021 si introducere in materia anului scolar 2021-2022
  • Cursuri performanță (concursuri de profil,olimpiade)
  • Cursuri pregatire examen Teste Nationale
  • Cursuri pregatire BAC
  • Cursuri pregatire admitere facultate
Pentru rezervarea unui loc,vă rugăm să completați formularul online AICI.