Menu

Emanuel NAZARE

Programator.
Licenţiat Facultatea de Matematică şi Informatică,Universitatea Bucureşti.
Domeniul de licenţă:INFORMATICA

Trainer pentru urmatoarele limbaje de programare :

Css– este un limbaj de stilizare al elementelor html, al tagurilor html. Acest lucru inseamna ca de la culoarea literelor si a backgroundului pana si la pozitionarea elementelor de pe o pagina web, totul este stilizat prin CSS. Stilurile folosite pe o pagina pot fi incorporate in pagina respectiva sau pot fi chemate din fisiere externe, fisiere css.

JavaScript (JS) este un limbaj de programare orientat obiect bazat pe conceptul prototipurilor. Este folosit mai ales pentru introducerea unor funcționalități în paginile web, codul JavaScript din aceste pagini fiind rulat de către browser. Limbajul este binecunoscut pentru folosirea sa în construirea siturilor web, dar este folosit și pentru accesul la obiecte încastrate (embedded objects) în alte aplicații.
Între JavaScript și limbajul Java nu există nicio legătură. Ca și Java, JavaScript are o sintaxă apropiată de cea a limbajului C, dar are mai multe în comun cu limbajul Self decât cu Java.

React – este un limbaj de programare orientat pe obiecte, care înglobează ceea ce se poate face cu JavaScript şi HTML.Este un cod JavaScript în care se poate scrie şi HTML (JavaScript nativ se foloseşte în codul HTML, în React este exact invers). Utilitatea limbajului React este crearea de site-uri care nu se încarcă de fiecare dată când se schimbă pagină, se modifică doar elementele HTML.

PHP: folosit inițial pentru a produce pagini web dinamice, este folosit pe scară largă în dezvoltarea paginilor și aplicațiilor web. Se folosește în principal înglobat în codul HTML, dar începând de la versiunea 4.3.0 se poate folosi și în mod „linie de comandă” (CLI), permițând crearea de aplicații independente.
Este unul din cele mai importante limbaje de programare web[2] open-source și server-side.

C++ este un limbaj de programare general, compilat. Este un limbaj multi-paradigmă, cu verificarea statică a tipului variabilelor ce suportă programare procedurală, abstractizare a datelor, programare orientată pe obiecte.

Leave a Comment