.

VARA 2020 

Toate cursurile au loc ONLINE 

*cursurilor cu desfasurare intensiva in cadrul scolii de vara li s-au aplicat REDUCERI

*locurile se ocupa cu mult timp inainte,cea mai mare parte a locurilor este deja ocupata; daca nu mai exista locuri libere la cursul pe  care il vizati, va puteti inscrie pe o lista de asteptare,urmand sa va anunțam atat de repede cat va fi posibil daca se elibereaza un loc sau daca un profesor va putea prelua intervale suplimentare.

 

Cursuri ce pot fi accesate pe parcursul verii (MATEMATICA/INFORMATICA):

 

MATEMATICA

  • Cursuri recapitulare si consolidare materia din anul scolar 2019-2020
  • Introducere in materia anului scolar 2020-2021
  • Cursuri performanță (concursuri de profil,olimpiade)
  • Cursuri de pregatire admitere gimnaziu C.N. Tudor Vianu -”Micii campioni”-in cadrul acestui curs se lucreaza luand in considerare  structura specifica a acestui examen,tipuri de subiecte relevante in toti anii de admitere,urmand bibliografia recomandata de CNT Vianu 
  • Cursuri pregatire examen Teste Nationale
  • Cursuri pregatire BAC
  • Cursuri pregatire admitere facultate
Cine poate accesa aceste cursuri: copiii din clasele III-IV, clasele V-VIII si clasele IX-XII

 

INFORMATICĂ


Cursuri PROGRAMARE C++
Se adreseaza copiilor din clasele V-VIII si IX-XII si vizeaza 3 nivele:
- nivel INCEPATORI-introducere in Programare C++ 
- nivel mediu
- nivel avansat

 

Cursuri PREGATIRE BAC

In cadrul acestui curs se lucreaza exclusiv programa examenului de bacalaureat, tinandu-se cont de structura specifica a examenului.

 

Cursuri PSEUDOCODE

Limbajul de programare Pseudocode-util in mod deosebit copiilor care trec in clasa a IX-a in anul scolar 2020-2021,care in primul an de studiu la liceu vor parcurge materia de Pseudocode,urmand ca spre finalul anului scolar sa fie introdusi in Programare C++ (mai putin elevii CNTV care,la scoala,in clasa a IX-a,vor intra direct in programare C++ )

SCRATCH-Primii pasi in programare

Ce este Scratch? Este un limbaj de programare educational creat de catre un grup de cercetatori din cadrul Massachusetts Institute of Technology, cea mai importanta institutie de invatamint de profil din lume, fiind „o unealta” foarte utila in a intelege logica din spatele programelor informatice.. Click aici  mai multe detalii.

Se adreseaza copiilor din clasele II-IV , fara niciun fel de cunostinte prealabile de programare.

Cursuri PROGRAMARE C si C++ pentru STUDENTI ce vizeaza pregatirea examenelor din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti etc

Cursuri ADMITERE FACULTATE (facultatile de profil-Facultatea de Matematica si Informatica,Universitatea Bucuresti, Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica etc)

 

INSCRIE-TE LA CURS

 

 

CLICK AICI pentru INSCRIERI

CLICK AICI pentru TERMENI SI CONDITII

CLICK AICI pentru Politica de Confidentialitate (GDPR)