Menu

COSTURI/REDUCERI/REGULAMENT

 

 

Modalitatea de inscriere /detalii  plati

      Primul pas este completarea formularului on line 

INSCRIE-TE.

Ca urmare a primirii cererii dvs de inscriere la unul dintre cursurile noastre, va vom contacta pentru a va furniza toate detaliile legate de cererea dvs. (disponibilitate locuri, variante orar, profesorul/trainerul cursului ales etc.)

In vederea incadrarii intr-una din grupele deja formate, poate fi necesara o testare  sau o prima participare la o sedinta de curs .

Odata ce ne-am clarificat asupra nivelului, modulul cursului pentru care v-ati decis se achita in avans.

Daca grupa in care copilul dvs va fi integrat si-a inceput activitatea inainte de solicitarea dvs, veti achita costul cursului luand in considerare ca zi de incepere a modulului prima zi in care copilul dvs urmeaza sa fie prezent la curs.

NU se achita sedintele care au avut loc inainte de inscrierea dvs si la care copilul dvs nu a fost prezent.

Sedintele de curs la care se va absenta nu pot fi recuperate, cu exceptia situatiilor  prevazute mai jos, la sectiunea Absente .

Ocuparea locului la oricare dintre cursurile noastre (in grupa sau individual) este garantata doar prin plata modulului in avans.
In cazul in care plata nu a fost efectuata, locul rezervat in urma inscrierii dvs. devine vacant iar inscrierea este anulata.

   Contravaloarea modulelor se achita astfel :

• in maxim 2 transe pentru cursurile in grupe care depasesc 1000 lei.
• intr-o singura transa pentru cursurile individuale

Modalitati de plata

 • prin cont bancar (vezi datele mai jos)

CONT BANCAR
          RO75INGB0000999906342876
Harv and Hucle Center SRL

 • in numerar, la sediul Z Builders, numai ca urmare a  programarii unei intalniri

 

 • Prima transa,corespunzatoare cursului care depaseste 1000 lei, se achita cu minimum doua saptamani inainte de inceperea acestuia, restul de plata achitandu-se in  maxim 15 de zile de la inceputul acestuia.

   

  COSTURI

  Pentru costuri,click AICI

Reguli generale

 • Absente

  Sedintele pierdute in cadrul unui curs de grup, NU se recupereaza si banii aferenti acestei sedinte nu se returneaza.

  Exceptii:

 • Situatia in care exista o grupa unde se lucreaza la acelasi nivel si cu un orar ce poate fi accesat de catre cursant, acesta poate recupera sedinta de curs pierduta,frecventand cealalta grupa.
 • Situatia in care cursantul lipseste minim 2 saptamani din motive medicale confirmate prin adeverinte medicale, contravaloarea sedintelor pierdute este scazuta din costul modulului urmator.

          Sedintele pierdute in cadrul unui curs individual se reprogrameaza in limita a 2 sedinte/modul si numai in situatia in care absenta este anuntata cu minim 24 ore inainte de catre parinte/tutore. Nu sunt luate in seama anunturile cursantilor minori privind prezenta la cursurile viitoare. Reprogramarea se va stabili luand in considerare disponibilitatea de timp a profesorului. Absentele repetate, lipsa de comunicare prelungita, duc la sistarea/anularea cursului si returnarea platilor facute in avans pentru sedintele neefectuate, mai putin sedintele la care profesorul a fost prezent si a fost platit de centru. 

   Legatura cu profesorii/trainerii

  Centrul nostru sustine si incurajeaza legatura
profesor-parinte.

Suntem de parere ca parintii trebuie sa fie la curent, atat de des cat timpul le poate permite, cu activitatea si progresele copiilor la curs, dar aceste intalniri vor avea loc respectand regulile centrului, cu acordul centrului, la data si ora stabilite de comun acord.

 Profesorii nostri nu vor fi contactati in privat pe telefonul sau mailul personal, ci in cadrul unor intalniri fata in fata la sediul centrului, in urma unei programari prealabile ce va lua in considerare atat disponibilitatea de timp a parintelui, cat si cea a profesorului/trainerului.

Consideram ca a gasi acel interval de timp in care sa puteti veni la sediul nostru pentru a discuta personal cu profesorul/trainerul copilului dvs poate fi dificil uneori, dar  acest lucru  nu ne obliga la incalcarea propriilor reguli.

De aceea,in situatia in care parintele contacteaza in mod direct profesorul/trainerul, in afara regulilor de care a luat la cunostinta  la inscriere si care sunt permanent expuse pe site-ul nostru, Z Builders isi rezerva dreptul de a sista imediat si fara drept de apel cursurile/trainingul aflate in desfasurare precum si de a refuza orice alta intentie de reinscriere la oricare dintre activitatile noastre viitoare.

 Aceleasi reguli se aplica si  situatiei in care parintele sau intermediari ai acestuia solicita, indiferent de modalitatea abordata, profesorul/trainerul pentru a sustine cursul in alta locatie.

   Conduita in incinta sediului Z Builders

   In cadrul centrului nu sunt admise obiecte personale sau substante interzise care pot pune in pericol siguranta celor aflati in incinta.

 Nu sunt acceptate lipsa de respect, limbajul nepotrivit, agresivitatrea de orice fel,comportamentele inadecvate.

Pentru buna desfasurare a tuturor activitatilor centrului , acestea vor fi monitorizate video.

  Din respect pentru fiecare dintre clientii, cursantii, profesorii, trainerii nostri dar si fata de modul in care intelegem ca e corect sa ne desfasuram activitatea, in cazul in care regulile mai sus expuse nu sunt respectate, centrul isi rezerva dreptul de a sista accesul  la activitatile prezente si viitoare.

Cursurile pot fi sistate sau anulate de Centru in cazul in care acesta este pus in imposibilitatea desfasurarii acestora sau in caz de forta majora. Orice plati facute in avans pentru sedintele neefectuate se returneaza.

Regulile de desfasurare a activitatilor centrului prezentate mai sus precum si plata preturilor cursurilor afisate tin loc de contract intre parti, respectiv centru si reprezentantii/participantii la activitati.